Beauty Center Pijnacker
Nagelstyling

Onze professionele nagelstylisten verwelkomen je met een glimlach en zorgen ervoor dat je nagels er fantastisch uitzien. Laat jezelf verwennen in een ontspannen omgeving en loop stralend de deur uit met perfect gestylde nagels.

Nagelstyling

Nagelstyling draait het om transformeren en verfraaien van nagels, en biedt een scala aan technieken en mogelijkheden om prachtige nagels te creëren. Of je nu kiest voor duurzame en sterke opties zoals BIAB en acrygel, een veelzijdige combi manicure voor op maat gemaakte verzorging, of de glanzende en kleurrijke wereld van gellak, nagelstyling is de sleutel tot het bereiken van perfect verzorgde en verbluffende nagels die je persoonlijke stijl weerspiegelen.

Gellak

Gellak is een revolutionaire uitkomst voor wie op zoek is naar langdurig mooie en glanzende nagels. Deze innovatieve nagellak wordt aangebracht als een gel en vervolgens uitgehard onder een UV- lamp, waardoor het resultaat wekenlang blijft stralen zonder te chippen of te vervagen. Gellak is beschikbaar in een uitgebreid assortiment kleuren, variërend van subtiel en klassiek tot gedurfd en opvallend. Bovendien versterkt gellak de natuurlijke nagels, waardoor ze sterker en gezonder worden. Het is de ideale keuze voor wie altijd perfecte nagels wil hebben, zonder zich zorgen te maken over slijtage of afbladderen. Gellak biedt een duurzame en prachtige oplossing voor een onberispelijke manicure die lang meegaat.

Biab

BIAB, wat staat voor “Builder in a Bottle,” is een geavanceerde nagelbehandeling. Het combineert de duurzaamheid van acrylnagels met de flexibiliteit van gellak, waardoor het de perfecte keuze is voor wie sterke en toch natuurlijk ogende nagels wil. Tijdens een BIAB-behandeling wordt een dikke gelachtige laag aangebracht op de natuurlijke nagels en uitgehard onder een UV- lamp. Dit zorgt voor stevige en goed gevormde nagels, die niet alleen lang meegaan maar ook een prachtige glans hebben. BIAB is ideaal voor wie zwakke of broze nagels heeft en ze wil versterken, maar toch een natuurlijke uitstraling wil behouden. Het biedt een mooie oplossing voor gezonde, sterke en schitterende nagels die langdurig meegaan.

Acrygel

Acrygel is een veelzijdig en innovatief product dat de voordelen van zowel acrylnagels als gelnagels combineert. Deze hybride nageltechnologie biedt de stevigheid en duurzaamheid van acryl, gecombineerd met de flexibiliteit en natuurlijke uitstraling van gel. Tijdens een Acrygel-behandeling wordt de Acrygel gel op de natuurlijke nagels aangebracht en uitgehard onder een UV-lamp. Hierdoor ontstaat een sterke, maar toch flexibele nagel die lang meegaat en er natuurlijk uitziet. Acrygel kan worden gebruikt om de natuurlijke nagels te versterken, te verlengen of om verschillende nagelvormen en -stijlen te creëren. Het is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een compromis tussen de eigenschappen van acrylnagels en gelnagels, en het biedt een reeks mogelijkheden om prachtige nagels te realiseren.

Combi Manicure

Een Combi Manicure is een uitgebreide en veelzijdige behandeling die het beste van verschillende nagelverzorgingstechnieken combineert. Tijdens deze manicure worden de nagels gereinigd, gevijld en in de gewenste vorm gebracht. Wat de Combi Manicure echter uniek maakt, is dat het verschillende elementen kan omvatten, zoals het aanbrengen van gellak, acrygel, of andere nagelversterkende technieken, afhankelijk van de individuele wensen en behoeften van de klant. Hierdoor is de Combi Manicure perfect voor wie een op maat gemaakte nagelverzorging wil, of het nu gaat om een natuurlijke en subtiele look of een meer gedurfde en extravagante stijl. Het is een allesomvattende behandeling die ervoor zorgt dat je nagels niet alleen mooi zijn, maar ook gezond en verzorgd blijven.

Ons Team Nagelstylisten

Maak kennis met ons ervaren Team Nagelstylisten. Deze ervaren professionals zijn gepassioneerd over het creëren van prachtige nagels en het verbeteren van de nagelgezondheid van onze klanten. Samen streven ze naar perfectie en bieden ze zorgvuldige en toegewijde nagelverzorging. 

Prijslijst Nagelstyling

Schitterende prijzen voor prachtige nagels. Boek je afspraak nu online!

 • Gellak Natuurlijke Nagels € 40,00

  Een gellak op de natuurlijke nagels zonder versteviging

 • Rubberbase & Gellak € 45,00

  Een gellak op de natuurlijke nagel met een versteviging

 • Biab excl Gellak € 45,00

  Versteving van de natuurlijke nagels naturel

 • Biab incl Gellak €50,00

  versteviging vd natuurlijke nagels met een kleur

 • Biab French/ Babyboom € 55,00
 • Nailart per nagel € 1,00
 • Nieuw set Gel/ Acrygel € 65,00

  Verlenging van u natuurlijke nagels

 • Nabehandeling Gel/ Acrygel € 55,00
 • Nieuw set French of Babyboom € 75,00
 • Nabehandeling French of Babyboom € 65,00
 • Reparatie nagel Gel / Acrygel € 3,00
 • Manicure natuurlijke nagels € 30,00

  verzorging van de nagelriemen,oliebadje,scrub

 • Acrygel / Gel / Biab verwijderen € 20,00
 • Gellak Tenen € 35,00
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.