Beauty Center Pijnacker
DermaMelan Intimate

Dit is een gespecialiseerde behandeling die gericht is op het verminderen van pigmentproblemen en het bevorderen van een gelijkmatige huidskleur in de intieme zones.

DermaMelan Intimate

Deze behandeling is gericht op het verminderen van pigmentproblemen en het bevorderen van een egale huidskleur in de intieme zones. In het bijzonder de oksels en de schaamstreek.

Maak gebruik van onze gratis intake om een behandeling op maat te bespreken, afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Behandeling Oksels

De Oksel Behandeling is speciaal ontwikkeld om pigmentproblemen in de okselregio aan te pakken. Het resultaat is een egalere teint en een verbeterde huidconditie, waardoor u zich zelfverzekerd voelt in dit gebied.

Behandeling Schaamstreek

De behandeling voor de schaamstreek is ontwikkeld om pigmentproblemen in dit delicate gebied aan te pakken en een gelijkmatige huidskleur te bevorderen. Gericht op het verminderen van hyperpigmentatie en ongelijkmatige huidtinten.

Specialist DermaMelan Intimate

Marije is een toegewijde specialist. Met jarenlange ervaring in huidverzorging en een diepgaande kennis van diverse behandelingen, streeft ze ernaar haar cliënten een stralende, egale huid te bieden. Haar deskundigheid en zorgzame benadering maken haar een betrouwbare professional die gepersonaliseerde oplossingen biedt voor individuele huidbehoeften.

Marije | Dermamelan Intimate | Beauty Center Pijnacker
Marije

Prijslijst

Ontdek onze aantrekkelijke tarieven en boek je afspraak direct online!

  • Gratis Intake € 0,00
  • DermaMelan Intimate Oksels € 395,00

    inclusief Home Care Producten

  • DermaMelan Intimate Schaamstreek € 395,00

    inclusief Home Care Producten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.