Beauty Center Pijnacker
Henna Brows en Brow Lift

Onze gespecialiseerde behandelingen geven je wenkbrauwen een prachtige en langdurige uitstraling. Kies voor natuurlijke volheid met Henna Brows of een verjongende lift met Brow Lift. Transformeer je look bij ons!

Henna Brows en Brow Lift

Met Henna Brows geeft Jill je wenkbrauwen een natuurlijke, volle look die wekenlang blijft zitten. Of je nu op zoek bent naar subtiele versterking of een opvallendere uitstraling, Henna Brows biedt de perfecte oplossing. Voor een meer jeugdige en open oogopslag kun je vertrouwen op Jill’s expertise in Brow Lift, waarbij je wenkbrauwen worden gelift en gefixeerd voor een langdurig verjongend effect.

Henna Brows

Henna Brows is een populaire en natuurlijke manier om je wenkbrauwen te verbeteren en te definiëren. Tijdens deze behandeling wordt hennapasta aangebracht op de wenkbrauwen om ze voller te maken en een prachtige kleur te geven. Henna Brows biedt niet alleen directe resultaten, maar de kleur blijft ook tot enkele weken op de huid en tot zes weken op de wenkbrauwharen zitten. Deze behandeling is ideaal voor wie vollere, mooi gevormde wenkbrauwen wil zonder dagelijkse make-up. Het resultaat is natuurlijk ogende wenkbrauwen die je gezicht accentueren en je ogen laten stralen.

Brow Lift

Een Brow Lift, ook wel wenkbrauwlifting genoemd, is een populaire behandeling om de wenkbrauwen een jeugdiger en strakker uiterlijk te geven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwharen in de gewenste richting geplaatst en gefixeerd met een speciale formule. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen omhoog en naar buiten wijzen, waardoor de ogen meer open en liftend lijken. Het resultaat is een frissere uitstraling en een natuurlijke verbetering van de gezichtscontouren. Het is de perfecte behandeling voor wie een meer gedefinieerde en jeugdige oogopslag wil bereiken.

Henna Brows en Brow Lift

Bij Beauty Center Pijnacker kun je genieten van de deskundige zorg van Jill en profiteren van prachtig gedefinieerde wenkbrauwen die je gezicht transformeren en je natuurlijke schoonheid benadrukken.

Jill | Henna Brows en Brow Lift | Beauty Center Pijnacker
Jill

Prijslijst Henna Brows en Brow Lift

Ontdek onze aantrekkelijke tarieven en boek je afspraak direct online!

  • Henna Brows € 25,00
  • Henna Brows € 35,00

    Inclusief Epileren

  • Brow Lift € 42,50

    Inclusief Epileren

  • Brow Lift € 50,00

    Inclusief Epileren & Verven

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.