Beauty Center Pijnacker
Permanente Make-Up

Ontdek de perfecte accentuering voor jouw natuurlijke schoonheid. Onze gespecialiseerde behandelingen in Permanente Make-Up voor Lippen, Wenkbrauwen en Eyeliner tillen jouw uitstraling naar een hoger niveau. 

Permanente Make-Up

Onze behandelingen voor Wenkbrauwen, Lippen en Eyeliner laten jouw natuurlijke schoonheid stralen met langdurige perfectie. Daarnaast bieden we ook Correcties en verfrissende Refresh behandelingen om ervoor te zorgen dat je altijd je beste zelf kunt zijn. 

Eyeliner

Onze Eyeliner behandeling is de perfecte manier om jouw ogen te laten spreken. Of je nu kiest voor een subtiel lijntje of een dramatische cat-eye look, onze ervaren specialist Viktorija zorgt voor een prachtige en langdurige Eyeliner die niet vervaagt. Het resultaat is stralende ogen, dag in, dag uit, zonder gedoe met dagelijkse make-up. Laat je ogen opvallen met onze Eyeliner behandeling en geniet van een altijd prachtige uitstraling.

Wenkbrauwen

Onze Wenkbrauw behandeling is dé oplossing voor perfect gevormde Wenkbrauwen die blijven stralen. Of je nu op zoek bent naar vollere Wenkbrauwen, een strakke boog of subtiele correcties, onze ervaren specialist zorgt voor een prachtige en langdurige wenkbrauwlook die bij jou past. Laat onze  Wenkbrauw behandeling je de vrijheid geven om te genieten van prachtige wenkbrauwen zonder gedoe.

Lippen

Een Lippen behandeling kan uw natuurlijke schoonheid benadrukken en uw zelfvertrouwen vergroten. Met zorgvuldig geselecteerde kleuren en technieken kunnen we uw Lippen voller en perfect gevormd maken, terwijl we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren. Geniet van prachtige Lippen zonder dagelijkse make-uproutine en ervaar blijvende schoonheid.

Correctie en Refresh

Onze Correctie- en Refresh-behandelingen voor Lippen, Wenkbrauwen en Eyeliner zijn bedoeld om uw reeds bestaande Permanente Make-Up te verbeteren of verfrissen. Of het nu gaat om het herstellen van vervaagde kleuren, het aanpassen van de vorm of het corrigeren van onvolkomenheden, onze ervaren professionals staan voor u klaar.

PMU Specialist Viktorija

Onze ervaren specialist in Permanente Make-Ip, Viktorija, begrijpt dat elke klant uniek is en past haar techniek aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Haar service is snel, effectief en geschikt voor alle huidtypes. Bovendien is Permanente Make-up een methode die nauwkeurig en hygiënisch is, zonder gebruik van chemicaliën of harsen, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.

Viktorija | Permanente Make-Up | Beauty Center Pijnacker
Viktorija

Prijslijst
Permanente Make-Up

Ontdek onze prijzen voor Permanente Make-Up en boek meteen online je afspraak!

 • Nabehandeling binnen 2 maanden € 50,00
 • Nabehandeling binnen 1 jaar € 100,00

  Voor bestaande klanten

 • Opfrissen binnen 2 jaar € 150,00

  Voor bestaande klanten

 • Na 2 jaar geldt weer de nieuwprijs
 • Henna Brows € 25,00
 • Henna Brows incl. epileren € 35,00
 • Browlift incl. epileren € 42,50
 • Browlift incl. epileren & verven € 50,00
 • Wimperlifting € 45,00
 • Wimperlifting incl. verven € 48,00
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.