Beauty Center Pijnacker
Over Ons

Wij zijn hét Beauty Center voor professionele schoonheidsbehandelingen. Ons deskundige team staat klaar om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Over Ons

Welkom bij Beauty Center Pijnacker!

Bij Beauty Center Pijnacker staat jouw schoonheid en welzijn centraal. Ons moderne Beauty Center, geleid door ervaren eigenaresse Gwen de Keyser, biedt een scala aan schoonheidsbehandelingen die speciaal zijn ontworpen om jou te laten stralen van binnen en van buiten. Ons team bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde zelfstandige professionals die samenwerken om jou een uitgebreide en onvergetelijke ervaring te bieden.

Ontdek Beauty Center Pijnacker

Beauty Nieuws
Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, tips en tricks uit de beautywereld. Onze professionals delen regelmatig waardevolle inzichten en adviezen om jou te helpen je schoonheidsroutine naar een hoger niveau te tillen.

Coaching & Hypnose
Naast uiterlijke schoonheid hechten we ook veel belang aan innerlijke harmonie. Onze coaching- en hypnosesessies zijn ontworpen om je te helpen balans te vinden, stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Kapsalon
Onze ervaren hairstylist staat klaar om je een frisse look te geven die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe snit, kleur of styling, we hebben alles in huis om je haarwensen waar te maken.

Laserontharing
Geniet van een langdurig gladde en haarvrije huid met onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen. Onze gediplomeerde professionals zorgen voor effectieve en veilige behandelingen op maat.

Massage
Ontspan en herlaad jezelf met onze ontspannende massages. Van diepe weefselmassage tot Hot Stone Massage, we bieden verschillende massagebehandelingen om je lichaam en geest te kalmeren.

Nagelstudio
Laat je handen en voeten verwennen in onze nagelstudio. Van acrynagels tot creatieve nail art, onze nagelstylisten zorgen voor prachtige resultaten.

Pedicure
Geef je voeten de zorg die ze verdienen met onze pedicurebehandelingen. Voel je vernieuwd en verjongd na een professionele pedicuresessie.

Visagie
Voor speciale gelegenheden of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen, bieden onze visagisten professionele make-upbehandelingen die je natuurlijke schoonheid accentueren.

Wimper Extensions
Laat je wimpers spreken! Met onze Wimper Extensions kun je kiezen voor volumineuze wimpers of een subtiele verlenging, allemaal uitgevoerd door onze ervaren specialisten.

Bij Beauty Center Pijnacker geloven we in het samenbrengen van getalenteerde zelfstandige Beauty professionals onder één dak, wat zorgt voor een dynamische en gevarieerde ervaring voor onze klanten. We streven ernaar om een plek te creëren waar je je welkom voelt, kunt ontspannen en vol vertrouwen kunt genieten van onze behandelingen.

Ontdek de wereld van schoonheid, ontspanning en zelfverzorging bij Beauty Center Pijnacker, waar we jouw natuurlijke schoonheid benadrukken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of kom gewoon langs om kennis te maken met ons team en onze faciliteiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!