Beauty Center Pijnacker
Epileren met Touw

Ontdek de voordelen van epileren met touw voor uw wenkbrauwen, bovenlip en hele gezicht. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts u helpen bij het onthullen van uw natuurlijke schoonheid. 

Epileren met touw

Natuurlijke schoonheid is altijd in de mode, en voor diegenen die streven naar perfectie in wenkbrauwvorming en gezichtsontharing, is epileren met touw een eeuwenoude techniek die nog steeds zeer gewaardeerd wordt. Bij Beauty Salon Pijnacker bieden we professioneel epileren met touw aan voor wenkbrauwen, bovenlip en het hele gezicht.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een opvallend kenmerk van het gezicht en kunnen de algehele uitstraling aanzienlijk beïnvloeden. Met epileren met touw kunnen we uw wenkbrauwen nauwkeurig vormgeven en de overtollige haartjes verwijderen, waardoor ze er netjes en perfect uitkomen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een dramatische verandering, onze getalenteerde expert Azin zal ervoor zorgen dat uw wenkbrauwen de aandacht trekken die ze verdienen.

Bovenlip

Ongewenste haargroei op de bovenlip kan een bron van zelfbewustzijn zijn voor veel vrouwen. Met onze epilatieservice voor de bovenlip kunnen we deze zorgen wegnemen. Het gebruik van touw zorgt voor een snelle, nauwkeurige en langdurige ontharing zonder de huid te beschadigen. U kunt vertrouwen op een zijdezachte bovenlip zonder zorgen over irritatie of snijwondjes.

Hele Gezicht

Sommige mensen hebben last van ongewenste haargroei op meerdere delen van het gezicht. Met onze volledige gezichtsepilatieservice kunnen we alle ongewenste haartjes verwijderen, waardoor uw gezicht er fris en glad uitziet. We zorgen ervoor dat de gehele procedure comfortabel en pijnloos is, zodat u zich ontspannen voelt tijdens de behandeling.

Verven Wenkbrauwen

Naast epileren bieden we ook wenkbrauwverven aan om uw wenkbrauwen nog meer te accentueren. Onze epilatiespecialiste kan de kleur van uw wenkbrauwen aanpassen aan uw wensen, waardoor ze er voller en gedefinieerder uitzien. Het verven van wenkbrauwen is een uitstekende aanvulling op onze epilatieservice en geeft uw gezicht een extra dimensie van schoonheid.

Epilatiespecialiste Azin

Onze ervaren epilatiespecialiste Azin begrijpt dat elke klant uniek is, en zij past haar techniek aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Haar service is snel, effectief en geschikt voor alle huidtypes. Bovendien is epileren met touw een hygiënische methode die geen chemicaliën of harsen vereist, wat het ideaal maakt voor mensen met een gevoelige huid.

Azin

Prijslijst Epileren met Touw

Ontdek onze prijzen voor Epileren met Touw en boek meteen online je afspraak!

 • Bovenlip Epileren € 5,00
 • Wenkbrauwen Epileren € 15,00
 • Wenkbrauwen Epileren € 20,00

  Inclusief verven

 • Hele gezicht Epileren € 30,00

  Inclusief verven wenkbrauwen

 • Hoofdmassage aansluitend € 10,00
 • Bovenlip Epileren € 5,00
 • Wenkbrauwen Epileren € 15,00
 • Wenkbrauwen Epileren € 20,00

  Inclusief verven

 • Hele gezicht Epileren € 30,00

  Inclusief verven wenkbrauwen

 • Hoofdmassage aansluitend € 10,00
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.