Beauty Center Pijnacker
Pedicure

Verzorg je voeten tot in de puntjes met onze professionele behandelingen. Een grondige reiniging, eeltverwijdering en nagelverzorging zorgen voor gezonde en mooie voeten.

Pedicure

De pedicure is een toegewijde professional die gespecialiseerd is in het verzorgen van voeten en het verlichten van eventuele ongemakken. Zij luistert naar de specifieke behoeften van elke persoon, biedt op maat gemaakte oplossingen en creëert een ontspannende ervaring. Of het nu gaat om het verwijderen van eelt, behandelen van ingegroeide nagels of gewoon het geven van aandacht aan vermoeide voeten, zij zijn er om de gezondheid en het welzijn van hun klanten te verbeteren, stap voor stap.

Pedicurebehandeling

Deze behandeling is een verkwikkende en essentiële verzorging voor je voeten. Tijdens deze behandeling worden je voeten grondig gereinigd, verzorgd en verwend.

De behandeling begint meestal met het knippen en vijlen van de nagels, gevolgd door het verwijderen van eventuele eeltplekken en overtollige dode huidcellen. Daarna volgt een ontspannende voetmassage om de bloedsomloop te stimuleren en spanning te verminderen. 

Onze behandeling is niet alleen een cosmetische verwennerij, maar ook een belangrijke stap in het behouden van de algehele gezondheid en het comfort van je voeten. Het is een moment van ontspanning en verzorging waarbij je letterlijk op wolkjes loopt na afloop.

Gellak teennagels

Gellak voor teennagels is een populaire keuze binnen de  pedicurebehandeling en biedt een duurzaam en prachtig glanzend resultaat.

Deze speciale gellak wordt aangebracht op de teennagels en vervolgens uitgehard onder een UV- lamp, waardoor de lak langdurig blijft zitten zonder te chippen of te vervagen.

Het resultaat is een stralende glans die wekenlang mooi blijft. Gellak voor teennagels is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische, omdat het de teennagels versterkt en beschermt tegen dagelijkse slijtage. Dit maakt het een geweldige aanvulling op een pedicurebehandeling, waardoor je voeten er niet alleen verzorgd uitzien, maar ook de nagels langdurig hun prachtige uitstraling behouden.

1e Pedicurebehandeling + Intake

Bij de eerste behandeling staan jouw voeten en welzijn centraal. Tijdens deze kennismaking bespreekt de specialist graag jouw individuele behoeften en eventuele zorgen met betrekking tot je voeten. Dit is een belangrijk moment waarop je jouw verwachtingen kunt delen en de pedicure de gelegenheid heeft om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Tijdens de daadwerkelijke behandeling zal de focus liggen op het reinigen en verbeteren van de conditie van je voeten, met speciale aandacht voor eventuele problematische gebieden zoals eelt of nagelaandoeningen. De eerste pedicurebehandeling is niet alleen een stap naar gezondere voeten, maar ook een kans om een vertrouwensband op te bouwen en samen te werken aan het bereiken van jouw specifieke doelen voor voetverzorging.

Onze Pedicures

Onze deskundige professionals zijn toegewijd aan het verzorgen van je voeten en het verlichten van eventuele ongemakken. Sepideh, met haar uitgebreide ervaring en zorgzame benadering, zorgt ervoor dat je voeten in topconditie blijven. Felicia, met haar expertise in voetverzorging, staat klaar om je te verwennen met een ontspannende en verjongende behandeling. 

Sepideh | Pedicure | Beauty Center Pijnacker
Sepideh
Felicia | Pedicure | Beauty Center Pijnacker
Felicia

Prijslijst Pedicure

Gunstige prijzen voor professionele behandelingen. Boek je afspraak nu online!

  • 1e Pedicurebehandeling + intake € 40,00
  • Pedicurebehandeling € 37,50
  • Pedicure deelbehandeling € 25,00

    Ingegroeide teennagel, likdoorn, etectera.

  • Gellak Teennagels € 30,00
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.