Beauty Center Pijnacker
Massages

Of je nu op zoek bent naar een korte pauze om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte of een uitgebreide massage om diep te ontspannen, onze massages zijn ontworpen om je lichaam en geest te revitaliseren en tot rust te brengen.

Massages

Onze massages, verzorgd door Yvette, bieden een oase van ontspanning voor lichaam en geest. Yvette is gespecialiseerd in zowel 30-minuten als 60-minuten Olie & Ontspanningsmassages, waarbij verwarmde essentiële oliën en zachte massagetechnieken worden gebruikt om stress en spanning te verlichten. 

Olie & Ontspanningsmassage

Een Olie & Ontspanningsmassage is een heerlijke ervaring die lichaam en geest tot rust brengt. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde essentiële oliën die niet alleen zorgen voor een aangename geur, maar ook een diepgaande ontspanning bevorderen.

De warme oliën worden zorgvuldig gemasseerd over de huid, waarbij kalmerende en ontspannende bewegingen worden toegepast om spanning en stress te verlichten. De combinatie van de oliën en de zachte massagetechnieken zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning en welzijn. Een olie-ontspanningsmassage is ideaal voor het verminderen van spierspanningen, het stimuleren van de bloedcirculatie en het herstellen van de innerlijke balans. Het is een uitstekende manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanningen, en om volledig tot rust te komen in een oase van rust en sereniteit.

Massages

Yvette biedt een zorgvuldig massage die gericht is op het verlichten van stress, het verminderen van spanningen en het bevorderen van lichamelijk en geestelijk welzijn. Met haar aandacht voor detail en haar streven naar perfectie, zorgt Yvette ervoor dat elke massage-ervaring bij Beauty Center Pijnacker een onvergetelijke reis naar rust en revitalisering is.

Prijslijst Massages

Bekijk onze relaxte prijzen, boek online direct een afspraak en geniet van totale ontspanning!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.