Beauty Center Pijnacker
Coaching en Hypnose

Ontdek de kracht van de geest bij Beauty Center Pijnacker! Onze professionele hypnotherapeut en coach, Pamela, staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een gelukkiger en gezonder leven. 

Coaching en Hypnose

Bij Beauty Center Pijnacker krijgt u de unieke kans om effectieve behandelingen te ondergaan, geleid door de ervaren professional Pamela. Met jarenlange ervaring combineert Pamela Coaching en Hypnose op een meesterlijke manier om u te helpen uw doelen te bereiken en positieve veranderingen in uw leven teweeg te brengen.

Virtuele Maagband

Heeft u ooit gedacht aan het bereiken van uw ideale gewicht met een virtuele maagband? Onze behandeling, onder begeleiding van Pamela, maakt gebruik van geavanceerde hypnose-technieken om uw geest in te stellen op het aannemen van gezonde eetgewoonten. Dit alles kan online worden geboekt, zodat u kunt genieten van de voordelen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Stoppen met Roken

Roken is een gewoonte die velen willen doorbreken, en met de deskundige begeleiding van Pamela, kunt u nu bij Beauty Center Online een behandeling voor het stoppen met roken boeken. Door middel van hypnose werkt Pamela met uw onderbewustzijn om de verlangens naar tabak te verminderen en u te helpen een rookvrij leven te leiden.

Beter Slapen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw algehele welzijn. Als u moeite heeft om in slaap te vallen of door te slapen, bieden wij een hypnose behandeling aan die gericht is op beter slapen. Pamela gebruikt ontspanningshypnose om uw geest en lichaam in een staat van rust te brengen, zodat u gemakkelijker en dieper kunt slapen, en elke ochtend verfrist wakker kunt worden.

Ontspanningshypnose

Stap binnen in de wereld van Coaching & Hypnose, waar onze deskundige begeleidster Pamela klaar staat om u door de sessies te leiden. Met haar diepgaande kennis en vaardigheden, verzekert Pamela een professionele en effectieve ervaring. Aarzel niet langer, boek nu en laat je leiden door onze toegewijde expert Pamela op weg naar positieve verandering en groei.

Coach Pamela

Onze deskundige Coach Pamela klaar staat om u door de Coaching en Hypnose sessies te leiden. Met haar diepgaande kennis en vaardigheden, verzekert Pamela een professionele en effectieve ervaring. Aarzel niet langer, boek nu en laat je leiden door onze toegewijde expert Pamela op weg naar positieve verandering en groei.

Pamela | Coaching en Hypnose | Beauty Center Pijnacker
Pamela

Prijslijst Coaching en Hypnose

Bekijk de tarieven voor onze Coaching en Hypnose behandelingen en boek nu online je afspraak met Pamela!

 • 1 sessie € 125,00

  3 sessies - inclusief audio voor thuis

 • 1 sessie € 99,00

  2 sessies - inclusief audio voor thuis

 • 1 sessie € 99,00

  2 sessies - inclusief audio voor thuis

 • 1 sessie € 99,00

  2 sessies - inclusief audio voor thuis

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.