Beauty Center Pijnacker
Visagie

Onze professionele visagiste creërt prachtige looks voor elke gelegenheid, van feestjes tot bruiloften. Ontdek onze expertise in visagie. Laat je verwennen in ons Beauty Center!

Visagie

Bij Beauty Center Pijnacker zijn we gepassioneerd over het versterken van jouw natuurlijke schoonheid en het creëren van de perfecte look voor speciale gelegenheden. Onze ervaren visagiste staat klaar om jouw schoonheidsdromen werkelijkheid te maken.

Dag Make-Up

Dag Make-Up is de kunst van subtiel benadrukken, waarbij de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd zonder overdreven op te vallen.

Het doel van dagelijkse make-up is om een frisse en verzorgde uitstraling te creëren, terwijl de huid er egaal en stralend uitziet. Dit wordt meestal bereikt met lichte foundation of concealer, een vleugje blush voor een gezonde blos, en neutrale oogmake-up die de ogen opent zonder te opvallend te zijn. Lippenstift of lipgloss in zachte tinten voegt de finishing touch toe aan een alledaagse look.

Dag Make-Up is perfect voor een professionele uitstraling op het werk, een casual dagje uit, of gewoon om je zelfvertrouwen een boost te geven zonder te veel inspanning. Het benadrukt de natuurlijke schoonheid die in ieder van ons schuilt.

Avond Make-Up

Avond Make-Up biedt de gelegenheid om te stralen en te schitteren tijdens speciale gelegenheden en nachtelijke evenementen.

Deze make-upstijl is vaak gedurfder en expressiever dan dagelijkse make-up, met aandacht voor intense oogmake-up, zoals smokey eyes of glinsterende oogschaduwen, om de blik te accentueren. Foundation met een subtiele glans en contouring zorgen voor een onberispelijke teint, terwijl opvallende lippenstiftkleuren of glanzende lipgloss de lippen in het middelpunt van de aandacht plaatsen.

Avond Make-Up biedt creatieve vrijheid en de mogelijkheid om te experimenteren met kleuren en stijlen, waardoor je jezelf op je best kunt presenteren tijdens bijzondere gelegenheden en feesten. Het is een kans om een blijvende indruk achter te laten.

Glamour/Shoot Make-Up

Glamour/Shoot Make-Up is een krachtige kunstvorm die bedoeld is om de schoonheid van het gezicht op een indrukwekkende manier te benadrukken, vaak voor fotoshoots, modeshows of glamoureuze evenementen.

Deze make-upstijl is gewaagd en expressief, met de nadruk op opvallende kenmerken. Denk aan felgekleurde oogschaduwen, perfect gevormde wenkbrauwen, en wimpers die zowel volume als lengte hebben. Contouring en highlighter worden strategisch gebruikt om de gelaatstrekken te definiëren en te accentueren. 

Het doel is om een onvergetelijke indruk te maken en te schitteren voor de camera of op het podium, waardoor deze stijl onmisbaar is voor glamoureuze gelegenheden.

Bruids Make-Up

Bruids Make-Up is een vaardigheid die draait om het creëren van een tijdloze en stralende look voor de bruid op haar grote dag.

Het doel van Bruids Make-Up is om de natuurlijke schoonheid van de bruid te accentueren en ervoor te zorgen dat ze zich zelfverzekerd en prachtig voelt. Deze stijl omvat vaak zachte, neutrale kleuren voor de ogen en lippen, met de nadruk op een vlekkeloze teint die langdurig blijft. Waterdichte formules worden vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat de make-up de hele dag perfect blijft zitten.

Het streven is om de bruid te laten stralen en ervoor te zorgen dat haar schoonheid van ’s ochtends tot ’s avonds blijft schitteren, zodat ze met vertrouwen en elegantie kan genieten van haar speciale dag.

Onze Visagiste

Natuurlijke schoonheid laten stralen is ons specialisme. Ontdek bij ons de perfectie van visagie, zorgvuldig aangepast aan elke gelegenheid. Of je nu schittert op een speciale dag of je dagelijkse look wilt verfijnen, wij staan voor je klaar om jouw unieke stijl te accentueren. Aarzel niet langer en boek nu online je afspraak voor een onvergetelijke schoonheidservaring.

Nilou | Visagie | Beauty Center Pijnacker
Nilou

Prijslijst Visagie

Ontdek onze prijzen voor professionele visagie en boek meteen online je afspraak!

  • Dag Make-Up € 29,50
  • Avond Make-Up € 45,00
  • Glamour / Shoot Make-Up € 52,50
  • Bruids Make-Up - Proef € 52,50
  • Bruids Make-Up € 52,50
  • Extra Gast Make-Up € 45,00
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.